ID Project ©®

Button: Over ons
Button: Showroom
Button: Inrichten
Button: Stoelen
Button: Ergonomie
Button: Archiveren
Button: Safes
Button: Presenteren
Button: Planten
Button: Zonwering
Button: Nieuws
Button: Contact
Button: Adres | Route

• Nieuw! Comforto model 89-Zody: Vorm volgt de wetenschap...!
Design begint met een visie, wetenschap met een vraag!
Haworth's visie was een middensegment bureaustoel, ergonomisch superieur boven de rest van de markt. De cruciale vraag speciaal waar het op het design van de stoel aankomt was: "Zijn er dingen over stoelen en/of zitten die wij nog niet weten...?"
Aan de Human Performance Institute of Western Michigan University (WMU) was het onderzoek toevertrouwd. Het Duitse ITO Design en het Haworth ontwikkelings en ingenieursteam hebben de wetenschappelijke bevindingen gerealiseerd en Zody-Systeem 89 gecreëerd.
(Normaal € 736,00) NU tijdelijk, al vanaf € 599,00 (ex. btw)

Comforto Systeem 89- Zody Comforto Systeem 89- Zody
Klik op de foto's voor meer info.

• Nieuw! Comforto systeem 39:
Model 39 is een volledig nieuwe stoel binnen het Comforto programma. mede door zijn uitstekende ergonomische eigenschappen, en vooral ook door zijn zeer gunstige prijsstelling is de "39" een stoel die u gezien moet hebben. Standaard met synchroonmechaniek en gewichtsverstelling. De rugleuning past zich flexibel aan uw werkhouding en uw bewegingen aan.
(Normaal € 312,00) NU tijdelijk, al vanaf € 249,00 (ex. btw)

Nieuw...! Comforto systeem 39 Nieuw...! Comforto systeem 39
Klik op de foto's voor meer info.

•Nieuw! Herman Miller CELLE:
En zoals we gewend zijn van Herman Miller, is ook de CELLE minstens zo revolutionair als zijn voorgangers, de Aeron en de Mirra.
Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op, of bezoek onze showroom om kennis te maken met het unieke zitcomfort.

Nieuw!! Herman Miller CELLE Nieuw!! Herman Miller CELLE

• Voorkom RSI:
Gezondheidsklachten door bijvoorbeeld een verkeerde zit of werkhouding komen nog steeds regelmatig voor. ID Project heeft alle middelen in huis om u te helpen om gezondheidsklachten als RSI te helpen voorkomen. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend werkplekonderzoek.

•Opbergen en indelen:
Door het (vak)kundig inrichten van uw kastruimten kunt u veel ruimte en geld besparen. En u vindt ook alles weer gemakkelijk terug. De vakken en laden passen zo in vrijwel elke kantoorkast.

Uw kasten (vak)kundig ingedeeld. Bespaar ruimte, tijd, en dus geld!
•UIT INRUIL: Gebruikt kantoormeubilair:
Uit inruil hebben wij regelmatig gunstig geprijsde gebruikte kantoormeubelen van hoge kwaliteit. U vindt hier bijvoorbeeld Ahrend Essa bureautafels en stoelen, Aspa-Assenburg roldeurkasten etc.
Kom eens langs, of bel ons voor het actuele aanbod.

Uit inruil: Gebruikt kantoormeubilair. Kom eens langs voor de actuele voorraad

•Receptie Mercedes Benz:
Een vertrouwde naam, een nieuw gezicht. De nieuwe entree is door ID Project nu volledig aangepast in de huisstijl van Mercedes Benz, en biedt voldoende ruimte voor een gastvrije ontvangst met 3 werkplekken.

Mercedes Benz receptie/ entree

•Ondernemersbeurs ReVUS Veghel:
De regio Veghel Uden Schijndel (ReVUS) kan terugkijken op een hoge opkomst. In samenwerking met Herman Miller kan ID project ook weer terugkijken op een succesvolle en een erg gezellige beurs in het Sligro gebouw te Veghel. Deze beurs heeft weer eens laten zien wat samenwerking in de regio doet.

ID project - ism. Herman Miller, ReVUS beurs Veghel

•Alles begint bij een goed idee:
Steeds meer mensen kennen de kracht van ID project, en vinden hun weg naar de showroom in Uden of maken een afspraak, om ook hun kantoor doordacht in te richten.
Het Brabants Dagblad schreef hierover: (klik voor het artikel).
•Nieuw: Zitten zonder vermoeidheid en rugpijn!
De Torzio is een portable oplaadbaar zitkussen, welke een continu kleine stimulerende beweging in uw rug geeft. Hierdoor worden rugklachten verminderd. Eenzelfde effect zoals plaatsvindt bij bewegingen als bijvoorbeeld fietsen en of lopen.

Zitten zonder rugpijn: Torzio De Torzio gebruikt u gemakkelijk in vrijwel iedere stoel Open de folder voor meer informatie (PDF)

Logo ID Project ®  - Klik op het logo voor de homepage

Nieuws & akties


Showroom:
Loopkantstraat 20
5405 AC UDEN
Tel: 0642-234390


KvK nr: 17165733

Klik hier voor de webshop, met onze aanbiedingen
ID direct